ПОВІДОМЛЕННЯ  

про оприлюднення проекту регуляторного акта та його аналізу   «Про встановлення місцевих податків та зборів  на  2019 рік»,  «Про  встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2019 рік»,  «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2019 рік».

Дата оприлюднення 21 травня 2018 р.

Проекти рішень Мурованокуриловецької селищної ради «Про встановлення місцевих податків та зборів на 2019 рік»,  «Про  встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2019 рік»,  «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2019 рік» розроблені постійною комісію Мурованокуриловецької  селищної ради з питань питань  бюджету , фінансів та цін, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, роботи промисловості, торгівлі, громадського харчування, роботи транспорту та зв’язку, регуляторної політики та житлово-комунального господарства.

Основною метою прийняття регуляторного акта є встановлення ставок податків і зборів та надходжень до місцевого бюджету на 2019 рік.

Зауваження та пропозиції щодо проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань  приймаються в письмовому вигляді до 22 червня 2018 року за адресою:23400, Вінницька область, Мурованокуриловецький  район, смт Муровані Курилівці, вул.Соборна, буд. 45 , т.2-11-86, e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити