Мурованокуриловецька селищна рада повідомляє наступне:

з 18 січня 2019 року по 21 лютого 2019 року були здійснені громадські обговорення відповідно до статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» з питання розгляду звітів про стратегічну екологічну оцінку до проектів детальних планів територій для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ, організацій код КВЦПЗ (14.01) з земель не наданих у власність та користування селищної ради в межах смт. Муровані Курилівці (сонячна електростанція)» ТОВ «ЕКОБАР», ТОВ «ЕНЕРГОБАР», ТОВ «ПОДІЛЛЯ СВІТЛО», ТОВ «СОНЯЧНА ЛІНІЯ», ТОВ «БІМБАР» на підставі рішення Мурованокуриловецької селищної ради №416, 417, 418, 419, 420 від 20.03.2018 року.

Замовник детальних планів території та звітів про СЕО, який приймає рішення про затвердження документу,  - Мурованокуриловецька селищна рада Вінницької області, виконавець – ТОВ «АТЛАС-ЗЕМ» (ДП«НДПІ МІСТОБУДУВАННЯ».

Пропозиції та зауваження від громадськості протягом зазначеного строку не надавалися.

з 06.03.2019 по 08.04.2019 року були здійснені консультацій з Департаментом охорони здоров’я Вінницької ОДА, Департаментом агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Вінницької ОДА, Міністерством охорони здоров’я України та Міністерством екології та природних ресурсів  у процесі стратегічної екологічної оцінки передбачається, відповідно до ст. 13 ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку», результати яких складена довідка про консультації.

Мурованокуриловецька селищна рада пропонує до затвердження проекти детальних планів територій для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ, організацій код КВЦПЗ (14.01) з земель не наданих у власність та користування селищної ради в межах смт. Муровані Курилівці (сонячна електростанція)» ТОВ «ЕКОБАР», ТОВ «ЕНЕРГОБАР», ТОВ «ПОДІЛЛЯ СВІТЛО», ТОВ «СОНЯЧНА ЛІНІЯ», ТОВ «БІМБАР» у представленому вигляді.

Додати коментар


Захисний код
Оновити